e
Banner

Etiketler: batu intarnational logistics



Batu, pandemi karşısında elini alternatif çözümlerle güçlendirdi



Pandemi döneminde karayolundaki zorlukları intermodal ve minivan hizmetiyle aşan Batu International Logistics, konteyner krizine karşı demiryoluyla alternatif yarattı. E-ihracat lojistiği hizmetini devreye alan şirket, yatırımda ve büyümede hedeflerini de belirledi. Batu International Logistics Genel Müdürü Efe Göktuna, fuar lojistiği, ekspres taşımacılık ve intermodal operasyonlarını büyüteceklerini, kara, hava ve deniz taşımacılığında servis verdikleri coğrafyayı genişleteceklerini, yeni depo ve ofis yatırımı ile beraber, ulusal dağıtım kanallarını geliştireceklerini aktardı. 




Batu International Logistics fuar lojistiğinde çıtayı yükseltti



Batu International Logistics, fuar lojistiğinde lider partner olma hedefiyle ekibini güçlendirdi. Şirketin Genel Müdürü Efe Göktuna, uzun yıllardır faaliyet gösterdikleri fuar lojistiğindeki birikimlerini bu alandaki uzman ekibin tecrübesiyle birleştirdiklerini kaydetti. Göktuna, “Fuar lojistiği hizmetlerini A’dan Z’ye tek elden sunabiliyoruz.” dedi.




Batu, 150 bin ağacın absorbe edebileceği karbon salımını engelledi



Doğa dostu taşımacılık modlarına ağırlık veren Batu International Logistics, geçen yıl gerçekleştirdiği intermodal taşımalarla 150 binden fazla ağacın temizleyebileceği karbon salımının önüne geçti. Batu International Logistics Genel Müdürü Efe Göktuna, “İntermodal taşımalarımızı artırarak yeşil lojistik özelinde çevreye sunduğumuz katkıyı en üst seviyeye çıkarmayı hedefliyoruz” dedi.